Transparent

Filter

Toont alle 16 resultaten

Transparent
White

Maak schattige kleine dingen met Shrink Plastic wit, kan worden getekend of afgedrukt met een inkjetprinter, Set van 6 vellen.

(0) Vanaf 22,95

De MagicTouch SPF10 is een transparant, zelfklevend stickervel voor het maken van glanzende full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 18,95

TheMagicTouch SPF12 is een transparant, zelfklevend stickervel voor het maken van matte full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

Uitverkocht

Bedrukbare sticker doorzichtig voor inkjetprinters, set van 8 stuks.

Gold
Silver
Transparent
White
(0) Vanaf 9,99

Maak tijdelijke tattoos met je Silhouette en Temporary Tattoo Paper clear, set van 2 vellen.

Transparent
White

Personaliseer uw volgende feest, evenement of vakantie met White Window Cling-materiaal, alleen voor inkjetprinters, set van 5 vellen.

Aqua Blue
Baby Blue
Black
Brown
Cobalt Blue
Copper
+12
(6) Vanaf 4,69

MagiCut Metallic voegt een gespiegelde afwerking toe aan al uw ontwerpen, zorgt voor een glanzende touch, gemakkelijk te wieden en eenvoudige verwerking.

Blue
Green
Red
Transparent
White
Yellow
(0) Vanaf 5,99

MagiCut Rainbow Spectrum Flex is een HTV die je gewoon moet zien om het te geloven. De metallic, sprankelende kleuren verschuiven voortdurend, waardoor telkens een ander effect ontstaat.

(7) Vanaf 3,69

Het Hexis Etched Glass Silver is dun, doorschijnend vinyl en wordt vaak gebruikt om privacy te bieden en toch natuurlijk licht door te laten.

Black
Blue
Green
Red
Transparent
White
+1
(2) Vanaf 2,69

Molco Penstick Sign is een statische raamfolie die hecht op gladde, glanzende oppervlakken zonder dat er lijm nodig is. Het is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Uitverkocht

De set van 12 stuks spiegelzilver is perfect om te bedrukken met transferpapier, zodat je een tiental gepersonaliseerde meesterwerken kunt maken.  

(0) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Transparent Soft 4034 Mat is een transparante HTV, geschikt voor het bedrukken van witte vrijetijdskleding, sportkleding, tassen en promotionele artikelen

(0) Vanaf 99,00

Grafiprint P20P is een polymeer gekalmeerd transparant glanzend PVC-laminaat met permanente kleefstof, bedrukbaar op alle solvent-, latex- en UV-printers.  

(0) Vanaf 99,00

Grafiprint P21P is een polymeer gekalenderd transparant mat PVC-laminaat met permanente kleefstof, bedrukbaar op alle solvent-, latex- en UV-printers.

(0) Vanaf 59,90

De M010P is een transparant glanzend materiaal met een permanente drukgevoelige lijmlaag en een met witte klei beklede achterkant.

(0) Vanaf 59,90

De M011P is een transparant mat monomeer vinyl met een permanente drukgevoelige kleeflaag en een witte klei gecoate achterkant.

Selecteer een Afleverpunt