De nummer 1 transfer film voor witte toner printers op de markt

TheMagicTouch WTT Film + Papier

We zijn verheugd de succesvolle lancering van TheMagicTouch WTT Film + Papier aan te kondigen! Voortbouwend op het succes van het printen met witte toner in de afgelopen tien jaar, is deze innovatie uiterst positief onthaald. Dankzij de unieke kenmerken kunnen levendige ontwerpen worden gerealiseerd op verschillende ondergronden met minimale installatietijd, kosten en vereiste expertise.

TheMagicTouch WTT Film + Papier biedt ongeëvenaarde veelzijdigheid, geschikt voor gepersonaliseerde kleding, woondecoratie en promotieartikelen. Van beginners tot ervaren zeefdrukkers, deze technologie stelt gebruikers van alle niveaus in staat hun artistieke potentieel te verkennen.

Doe mee met de revolutie in printen met TheMagicTouch WTT Film + Paper – waar innovatie en toegankelijkheid samenkomen voor ongeëvenaarde kwaliteit en grenzeloze mogelijkheden.

Hoe werken witte toner printers in het algemeen?

Transferprinters met witte toner maken gebruik van een lasergebaseerde printtechniek om ontwerpen over te brengen op een specifiek substraat door ze eerst op speciaal papier of film af te drukken. Dit proces lijkt op Direct to Film (DTF) printen en sublimatie maar verschilt doordat toner wordt gebruikt in plaats van traditionele inkt. Deze printers zijn doorgaans uitgerust met tonercartridges met vier of vijf kleuren (CMY + Wit of CMYK + Wit) en bevatten een extra witte tonerlaag die als onderlaag dient. Deze laag verbetert de levendigheid en dekking van ontwerpen, vooral op donkere of gekleurde oppervlakken, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan substraten.

De verscheidenheid aan transfermedia voor witte toner printers

TheMagicTouch WTT Film + Papier

  • 50 vellen transparante vellen & 50 vellen wit papier
  • Budgetvriendelijke keuze voor printer met witte toner
  • Een iets langere perstijd
  • Eenvoudiger positioneren van de transferfilm
  • Hogere microns waardoor het ontwerp dikker aanvoelt
TheMagicTouch WOW 7.8 Detail Shot

TheMagicTouch WOW 7.8

  • 50 vellen papier & 50 vellen wit papier
  • De hoogste kwaliteitskeuze voor printers met witte toner
  • Nog steeds snellere perstijd dan welke concurrentie dan ook
  • Minder microns waar het ontwerp dunner aanvoelt
  • Moeilijkere positionering van het transferpapier

De aanzienlijke voordelen van transferprinten met witte toner in vergelijking met andere printsystemen

Transferprinten met witte toner onderscheidt zich als een superieure optie tussen verschillende op inkt gebaseerde printtechnologieën, waaronder sublimatie, zeefdruk, DTF en direct-to-garment (DTG).

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

1. Veelzijdigheid
In tegenstelling tot op inkt gebaseerde technologieën zoals sublimatie en DTG, kunnen transferprints met witte toner moeiteloos worden aangebracht op diverse materialen, waaronder stoffen, harde oppervlakken en substraten zoals mylar, hout, metaal, acryl en meer. Deze methode zorgt voor een nauwkeurige kleurreproductie en ingewikkelde details op elk gekleurd substraat, waardoor het uitzonderlijk veelzijdig is.

2. Efficiëntie op korte tot middellange termijn
Dankzij hun snelle printmogelijkheden (tot negen full-colour prints per minuut) maken transferprinters met witte toner snelle doorlooptijden mogelijk, waardoor een efficiënte productie van korte tot middelgrote printruns mogelijk wordt. Een full-color print op een lichtgekleurd kledingstuk kan in minder dan 90 seconden worden voltooid.

3. Geen onderhoudsproblemen
In tegenstelling tot op inkt gebaseerde DTF-printers hebben witte tonerprinters minimaal onderhoud nodig. Ze kunnen zonder nadelige gevolgen gedurende langere perioden worden uitgeschakeld, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over kopstoten, verstopte spuitmonden of lijnstops. De afwezigheid van vloeibare inkt vergroot het gemak en zorgt voor een probleemloze werking.

4. Gebruiksgemak
Transferprinters voor witte toner zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en richten zich op een breed spectrum van gebruikers, van beginners tot ervaren professionals op het gebied van digitale decoratie.

5. Handig formaat
Ondanks hun krachtige mogelijkheden hebben witte-tonerprinters een compact ontwerp dat gemakkelijk op de meeste desktops past. Met de mogelijkheid om af te drukken tot 13″ x 19″ en lengtes tot 52″, is deze ruimtebesparende technologie ideaal voor bedrijven met beperkte ruimte.

6. Praktische toepassingen
De technologie voor de overdracht van witte toner is populair geworden in verschillende sectoren, waaronder op maat gemaakte kleding, promotionele producten, woondecoratie en handwerk, dankzij de uitgebreide toepassingen, lage instelkosten en aanpassingsvermogen. Gespecialiseerd papier of films die voor deze technologie zijn ontwikkeld, kunnen op vrijwel elk materiaal worden overgebracht, waardoor de mogelijkheden worden uitgebreid naar niet-door hitte aangebrachte materialen. Dit omvat stoffen, harde oppervlakken, glas, hout, metaal, acryl, mylar, kaarsen, kunststoffen en meer. Direct printen op specifieke producten zoals papier, raamstickers, stickers, etc. vergroot de omzetmogelijkheden nog verder.

Samenvattend komt transferprinten met witte toner naar voren als een veelzijdige, efficiënte, onderhoudsarme, gebruiksvriendelijke en compacte oplossing met brede toepassingen in diverse industrieën.

Concluderend: de markt biedt verschillende decoratiemethoden, elk met zijn onderscheidende voordelen. Terwijl alternatieve methoden uitblinken in massaproductie en superieure kwaliteit en duurzaamheid bieden, komt transferprinten met witte toner naar voren als een gebruiksvriendelijke, veelzijdige, kosteneffectieve en compacte oplossing, vooral geschikt voor kleine oplagen. Het gebruiksgemak, de betaalbaarheid en de minimale onderhoudsvereisten maken het een aantrekkelijke optie.
Bij het nemen van een beslissing om een drukkerij te starten of uit te breiden, hangt de keuze uiteindelijk af van specifieke behoeften en budgetoverwegingen. Factoren zoals het beoogde printoppervlak, het gewenste printformaat en het vereiste printvolume moeten zorgvuldig worden geëvalueerd.

Koop nu

Alle decoratiemethoden hebben hun plaats op de markt. Terwijl andere methoden effectiever zijn bij het produceren van ontwerpen in bulk met een hogere kwaliteit en duurzaamheid, is de overdracht van witte toner gemakkelijker te gebruiken, ideaal voor kleine oplagen, veelzijdige, betaalbare en compacte apparatuur die minimaal onderhoud vereist. Wanneer u een printmethode kiest om uw bedrijf te starten of uit te breiden, komt het echt neer op uw specifieke behoeften en budget. We raden u aan rekening te houden met factoren als het type oppervlak waarop u gaat afdrukken, het formaat en de hoeveelheid afdrukken die u moet maken. Door deze factoren, de voor- en nadelen van elke decoratiemethode zorgvuldig af te wegen en de unieke mogelijkheden van de transfertechnologie voor witte toner te begrijpen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die zal resulteren in hoogwaardige en kosteneffectieve afdrukken.

De MagicTouch T-pad is een witte, zachte rubberen mat. Het wordt aanbevolen voor gebruik met bepaalde transferpapieren om de warmte onder controle te houden.

NIEUW
(0) Vanaf 79,50

Deze White Toner Transfer vertegenwoordigt de nieuwste innovatie op de transferpapiermarkt. Het biedt uitzonderlijke levendigheid, opmerkelijke duurzaamheid en is voorzien van een transparante film.

(11) Vanaf 29,95

Laat je creativiteit de vrije loop met TheMagicTouch WoW 7.8 – een dynamische tweestapstransferoplossing die is ontworpen voor zwart en donker textiel.

De MagicTouch T.Seal is het best bewaarde geheim voor nabewerking van prints omdat het zorgt voor een mooi eindresultaat en optimale wasbaarheid.

One thought on “De nummer 1 transfer film voor witte toner printers op de markt

Een reactie achterlaten

Selecteer een Afleverpunt