Het is nu tijd om de (DTF) keuze te maken

Maak één op één een afspraak maken met ons verkoopteam of overweeg je een Gratis proefopdracht* om zelf DTF goed te beoordelen? Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en maak pak die korting tijdens deze DTF MAAND.

Direct to Film (DTF) workshops

Geweldige resultaten en lage printkosten gaan ook gepaard met een hoge(re) investering dan onze andere print systemen en voordat je deze keuze maakt, wil je de printer in actie zien. Daarom hebben wij drie verschillende workshops georganiseerd waar we demonstreren, uitleg geven over de software en jezelf kan beleven wat DTF allemaal inhoudt.

De Direct to Film (DTF) printers die we presenteren

Ga je handmatig poederen of kies je voor de automatische poeder schudder. Het is helemaal aan jou. Wel willen we je graag een advies mee geven die je tijdens de workshop te horen krijgt.

Roland VersaSTUDIO BN-20D (PRIMEUR)

Met de VersaSTUDIO BN-20D (Direct to Film) krijg je uitstekende eigenschappen en legendarische betrouwbaarheid van het merk Roland. 

DTF Printer Transfer Pro 40 Manual

Start met de massaproductie van textieltransfers op klein formaat. Bespaar ongelooflijk veel tijd met zo min mogelijk handelingen.

Schrijf je nu in of vraag jouw GRATIS sample aan

Meld je aan voor de workshop

Gratis sample aanvragen