SEF Textile

Filter

Toont alle 8 resultaten

FiberPlus is een heat-sealable flockfolie verkrijgbaar in A4-formaat, ontworpen voor sublimatieprinten, en het is opmerkelijk licht en rekbaar.

FiberPlus is een heat-sealable flockfolie die verkrijgbaar is op rol, ontworpen voor sublimatieprinten, en het is opmerkelijk licht en rekbaar.

Red
White

De FlexCut Puff is een 3D-flexfilm die in volume toeneemt wanneer deze op textiel wordt gedrukt. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Anthracite
Azure Blue
Baby Blue
Beige
Black
Bordeaux
+27
(69) Vanaf 10,99

VELCUT EVO is een hoogwaardige flockfolie met een extreem zacht en comfortabel gevoel. Het bezit alle gunstige eigenschappen die u in kudde wenst.

-10%
Blue Lagoon
Candy Store
Harlequin
Indian Sunrise
Photon
Silvermoon
+2
(5) Original price was: €8,79.Current price is: €7,90.

De Crazy Flex is een HTV (Heat Transfer Vinyl) voor gekke ideeën waarmee je unieke, grappige effecten kunt creëren.

Barcelona
Bayadere
Blue Snake
Flowers
Graff
Kaleidoscope
+2

De FantasyFlex is een HTV (Heat Transfer Vinyl) waarmee je prachtige, populaire patronen kunt toevoegen en extra fantasie aan ontwerpen kunt toevoegen.

-10%
(0) Original price was: €67,92.Current price is: €61,00.

Met het Crazy Flex Starter Pack kun je je volledig onderdompelen in het ontwerpen en uitsnijden van de meest exquise en unieke patronen met een uitsteker op textiel, tassen, etuis en petten.

-10%
(0) Original price was: €67,92.Current price is: €61,00.

Laat je creativiteit de vrije loop met dit ongelooflijke Crazy Flex Starter Pack, perfect voor het printen van prachtige ontwerpen op textiel, tassen en blanco items met behulp van je snijplotter.

Selecteer een Afleverpunt