Silhouette

Filter

Resultaat 1–24 van de 130 resultaten wordt getoond

Silhouette creates precision machines and powerful software designed to empower DIY enthusiasts and small businesses. Discover the creative world of Silhouette. Shop desktop cutting machines including the Silhouette Cameo® plus our selection of cutting materials and other specialty media.

Uitverkocht

Silhouette Masking Tape wordt gebruikt om de Silhouette Heat Foil op het projectoppervlak te plakken tijdens het aanbrengen van de hittefolie. Dit kan ook worden gebruikt voor het vastplakken van projecten en materialen die dikker zijn of extra stabiliteit vereisen tijdens het snijden, graveren of hittefolie.

NIEUW
Bianco Carara
Classic White
Matte Black
Matte Pink
(0) 288,00

Met geheel nieuwe bijgewerkte techniek is de Silhouette Cameo 5 de snelste, meest nauwkeurige en stilste machine in de line-up van Silhouette.

NIEUW
Uitverkocht
(0) 412,39

Dankzij de geheel vernieuwde en bijgewerkte techniek is de Cameo 5 de snelste, meest nauwkeurige en stilste machine in de line-up van Silhouette.

Black
Pink
White

De Silhouette Cameo 4 snijplotter biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de voorkeurskeuze is voor zowel professionals als hobbyisten die willen beginnen met HTV of vinyl.

-9%
(0) Original price was: €439,00.Current price is: €399,00.

De Silhouette Cameo 4 Plus is de voorkeurskeuze voor diegenen die extra maaibreedte nodig hebben. Het formaat van 38 cm is geschikt voor HTV, vinyl en andere Silhouette-toepassingen.

(0) 499,00

De Silhouette CAMEO® 4 Pro (61 cm) biedt een indrukwekkende maaibreedte van 61 cm, perfect voor degenen die een grotere snijruimte nodig hebben.

De Debris Tray is een optioneel accessoire voor de Curio 2. Deze Debris Tray kan de standaard Electrostatic Tray vervangen die bij de Curio 2 wordt geleverd.

NEW
(0) 189,25

Silhouette Portrait4 is geschikt voor een breed scala aan materialen en verschillende formaten, waardoor grenzeloze creatieve mogelijkheden ontstaan.

NIEUW
(0) 412,39

De Curio 2 is de eerste precisiesnijmachine in zijn soort met een flatbed die is ontworpen voor onbeperkte mogelijkheden voor makers.

NIEUW
(0) 106,00

De innovatieve draadloze Heat Pen brengt folie Hotstampfolie permanent aan op geselecteerde projectoppervlakken, zoals kunstleer of karton.

Nieuw
Uitverkocht

De elektrostatische beschermfolie is vereist bij gebruik, enerzijds van de elektrostatische lade voor Curio 2 en anderzijds voor de elektrostatische matten voor de Cameo 5.

NIEUW

Dit is een vervangende punt van 1 mm voor de Leather Punch Tool. Het kan worden vervangen als de punt verloren gaat of dof wordt.

Nieuw

Dit is een vervangende punt van 1 mm voor de Leather Punch Tool. Het kan worden vervangen als de punt verloren gaat of dof wordt.

Nieuw

Dit is een vervangende punt van 5 mm voor de Leather Punch Tool. Het kan worden vervangen als de punt verloren gaat of dof wordt.

Dit Silhouette AutoBlade model is exclusief voor de Cameo 3 en Portrait 2.

Deze Silhouette AutoBlade Type A is exclusief voor de Cameo 3 and Portrait 2.

Is je Silhouette Regular Blade cutter mes bot, of ben je op zoek naar een reserve mes? Vervang het gewoon.

-50%
(0) Original price was: €23,99.Current price is: €11,99.

Met het mes van 1 mm snijdt u materialen zoals karton, vinyl, warmteoverdrachtsmateriaal, stickervellen en meer.

De Silhouette Blade 2 mm is ideaal voor het snijden van dikkere materialen, zoals ambachtelijk schuim samen met andere geselecteerde zachte materialen tot 2 mm dik.

De Silhouette Deep Blade wordt gebruikt om dikke materialen te snijden met de Silhouette Cameo cutter zoals: ambachtelijk schuim en karton.

De Silhouette Premium Blade is een duurzaam mesje en gaat 3 keer zo lang mee. Als je een hekel hebt aan het vervangen van een mesje, dan is dit mesje iets voor jou.

De Silhouette Punch Tool voor de Silhouette Cameo 4 maakt het pellen van folies een stuk eenvoudiger.

Het Silhouette Cameo Kraft lemmet is geschikt voor het snijden van speciale ambachtelijke materialen.

De diepte van deze kraft blade is 3 mm en speciaal ontworpen om te profiteren van de grotere ruimte die de Cameo 4 en 5 heeft om zelfs dikkere materialen te snijden.

Selecteer een Afleverpunt