Ultrasnelle witte toner transfers van TheMagicTouch

De verbeterde TheMagicTouch WOW 7.8 heeft een enorme facelift ondergaan en biedt niet alleen een wereld aan levendige kleuren, dankzij de bijgewerkte TheMagicTouch Software is het het zachtste en dunste transferpapier voor witte tonerprinters op de markt voor het gebruik van niet-gesneden afbeeldingen op donker textiel , voorzien van een gemakkelijke strip voor verwerking bij lage temperaturen.

De witte tonertransfer die u dringend nodig heeft!

Ontketen levendige kleuren

Breng uw ontwerpen naar een hoger niveau met intens wit, waardoor de levendigheid van elke tint wordt versterkt. Met TheMagicTouch witte tonertransfers komen uw kleuren tot leven en boeien ze, waardoor uw creaties echt in het oog springen.

Uitzonderlijke duurzaamheid

Onze geavanceerde technologie biedt verhoogde rekbaarheid, waardoor uw ontwerpen de tand des tijds kunnen doorstaan. Je creaties blijven helder en levendig, zelfs na herhaald gebruik en wascycli.

Superieure tonerhechting

We hebben het toner-hechtmengsel geperfectioneerd, waardoor een ongeëvenaarde hechting op verschillende oppervlakken wordt gegarandeerd. Of u nu op stoffen, keramiek of andere materialen print, u kunt erop vertrouwen dat uw ontwerpen op hun plaats blijven en er fantastisch uitzien.

Ultieme wasbaarheid

Zeg vaarwel tegen vervaging en afbladderen. TheMagicTouch witte tonertransfers beschikken over een steviger hechtingsmengsel dat talloze wasbeurten kan doorstaan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Je ontwerpen blijven briljant en intact en behouden hun oorspronkelijke uitstraling.

Je verbeelding

Ontketen levendige kleuren: breng uw ontwerpen naar een hoger niveau met intens wit, waardoor de levendigheid van elke tint wordt versterkt. Met TheMagicTouch witte tonertransfers komen uw kleuren tot leven, hoef je nooit te rasteren en heb je een ultiem zacht gevoel, met een razendsnelle veilige en duurzame verwerking met papier in plaats van film. 

Koop dit product nu

Kies voor TheMagicTouch WOW 7.8 als kwaliteit voor u het belangrijkst is en ontdek hoe snel en eenvoudig deze transfer kan worden verwerkt, zonder moeilijk strippen en bij lage temperaturen met een ongeëvenaarde snelheid.

NIEUW
(0) Vanaf 79,50

Deze White Toner Transfer vertegenwoordigt de nieuwste innovatie op de transferpapiermarkt. Het biedt uitzonderlijke levendigheid, opmerkelijke duurzaamheid en is voorzien van een transparante film.

De MagicTouch T.Seal is het best bewaarde geheim voor nabewerking van prints omdat het zorgt voor een mooi eindresultaat en optimale wasbaarheid.

De MagicTouch T-pad is een witte, zachte rubberen mat. Het wordt aanbevolen voor gebruik met bepaalde transferpapieren om de warmte onder controle te houden.

De vernieuwde en slimste TheMagicTouch Software om levendige en duurzame ontwerpen te printen! 

FREE TRIAL

Deze proefversie biedt niet alleen veelzijdigheid op het gebied van talen en instellingen, maar stroomlijnt ook het hele afdrukproces, waardoor het handiger en aangenamer wordt

TheMagicTouch Software, gecombineerd met TheMagicTouch-transferpapier en OKI C650, OKI C844 of Ricoh P C301W, opent een wereld van ongekende mogelijkheden.

(0) 349,00

TheMagicTouch Software, gecombineerd met TheMagicTouch-transferpapier en een OKI Pro8432WT, opent een wereld van ongekende mogelijkheden.

Selecteer een Afleverpunt